Smazání účtu
Poslední aktualizace: 2026-10-16
Jak smazat svůj účet
- Přihlaste se na bdsmfamily.com.
- Otevřete Nastavení › Účet.
- Volitelné: vyberte "Stáhnout moje data" pro uchování kopie svého profilu, příspěvků, komentářů, zpráv a nahraných souborů.
- Vyberte "Smazat účet", zadejte své heslo a potvrďte.
Jsi odhlášen(a) všude a smazání se stane konečným po 7 dnech. Pokud se během těchto 7 dnů znovu přihlásíš, smazání se zruší a vše bude jako dříve.
Pokud se již nemůžete přihlásit, napište nám prostřednictvím kontaktního formuláře (téma: Účet a podpora) z e-mailové adresy vašeho účtu a my ho pro vás smažeme.
Co je smazáno
Po 7 dnech smažeme váš účet a profil, vaše příspěvky, komentáře, fotky, videa, hlasové poznámky, alba, inzeráty, události, lajky, hlasy, sledování a blokace, vaše přihlašovací relace a média z kontroly věku. Zprávy, které jste poslali, jsou odstraněny z vašich konverzací.
Profil páru zůstává, dokud jeden z partnerů má účet; pouze přihlašovací údaje a osobní data odcházejícího partnera jsou vymazány.
Co je zachováno
- Záznam moderátorů o akcích provedených na tvém účtu (například rozhodnutí o kontrole věku nebo zákaz), který se vztahuje k tvému účtu — aby zakázaní členové nemohli jednoduše vrátit a abychom mohli odpovědět úřadům.
- Kopie v zálohách, dokud nejsou přepsány.