Tilin poistaminen
Viimeksi päivitetty: 2026-10-16
Kuinka poistaa tilisi
- Kirjaudu sisään bdsmfamily.com.
- Avaa Asetukset › Tili.
- Valinnainen: valitse "Lataa tietoni" pitääksesi kopion profiilistasi, julkaisuistasi, kommenteistasi, viesteistäsi ja ladatuista tiedostoistasi.
- Valitkaa "Poista tili", syöttäkää salasananne ja vahvistakaa.
Olet kirjautunut ulos kaikkialta ja poisto tulee voimaan 7 päivän kuluttua. Jos kirjaudut sisään uudelleen näiden 7 päivän aikana, poisto peruutetaan ja kaikki on ennallaan.
Jos et voi enää kirjautua sisään, kirjoita meille yhteydenottolomakkeen kautta (aihe: Tili ja tuki) tilisi sähköpostiosoitteesta, niin poistamme sen puolestasi.
Mikä poistetaan
Seitsemän päivän jälkeen poistamme tilisi ja profiilisi, viestisi, kommenttisi, valokuvasi, videosi, äänimuistiinpanosi, albumisi, ilmoituksesi, tapahtumasi, tykkäyksesi, äänesi, seuraamisesi ja estosi, kirjautumissessiosi ja ikävarmennusmediasi. Lähettämäsi viestit poistetaan keskusteluistasi.
Pariprofiili säilyy niin kauan kuin toisella kumppanilla on vielä tili; vain lähtevän kumppanin kirjautumistiedot ja henkilötiedot poistetaan.
Mikä säilytetään
- Moderaattoreiden loki tililläsi tehdyistä toimista (esimerkiksi ikävarmennuspäätös tai porttikielto), joka viittaa tiliisi — jotta porttikiellon saaneet jäsenet eivät voi palata ja jotta voimme vastata viranomaisille.
- Varmuuskopioiden kopiot, kunnes ne korvataan uusilla.