מחיקת חשבון
עודכן לאחרונה: 2026-10-16
כיצד למחוק את החשבון שלך
- היכנס ל-bdsmfamily.com.
- פתח הגדרות › חשבון.
- אופציונלי: בחר "הורדת הנתונים שלי" כדי לשמור עותק של הפרופיל, הפוסטים, התגובות, ההודעות והקבצים שהעלית.
- בחרו "מחק חשבון", הזינו את הסיסמה שלכם ואשרו.
נותקת מכל המקומות והמחיקה תהפוך לסופית לאחר 7 ימים. אם תתחבר שוב במהלך אותם 7 ימים, המחיקה תבוטל והכל יחזור לקדמותו.
אם אינך יכול/ה להיכנס יותר, כתוב/כתבי לנו דרך טופס יצירת הקשר (נושא: חשבון ותמיכה) מהכתובת האימייל של החשבון שלך, ואנו נמחק אותו עבורך.
מה נמחק
לאחר 7 הימים, נמחק את החשבון והפרופיל שלך, הפוסטים, התגובות, התמונות, הווידאו, ההערות הקוליות, האלבומים, הרישומים, האירועים, הלייקים, ההצבעות, המעקבים והחסימות שלך, את הסשנים שלך ואת המדיה של בדיקת הגיל שלך. ההודעות ששלחת יוסרו מהשיחות שלך.
פרופיל זוגי נשאר כל עוד לאחד מבני הזוג יש חשבון; רק פרטי ההתחברות והנתונים האישיים של בן הזוג שעוזב נמחקים.
מה נשמר
- יומן הפעולות של המנהלים שננקטו על חשבונכם (לדוגמה, החלטת בדיקת גיל או חסימה), שמתייחס לחשבון שלכם — כך שחברים חסומים לא יוכלו פשוט לחזור וכדי שנוכל לענות לרשויות.
- עותקים בגיבויים, עד שהם נכתבים מחדש.