Fiók törlése
Utolsó frissítés: 2026-10-16
Hogyan törölheti fiókját
- Jelentkezz be a bdsmfamily.com oldalra.
- Nyisd meg a Beállítások › Fiók menüpontot.
- Opcionális: válaszd az „Adataink letöltése” lehetőséget, hogy megőrizd a profilod, bejegyzéseid, hozzászólásaid, üzeneteid és feltöltött fájljaid másolatát.
- Válassza a "Fiók törlése" lehetőséget, adja meg jelszavát és erősítse meg.
Mindenhol ki vagy jelentkezve, és a törlés 7 nap után válik véglegessé. Ha ezen 7 nap alatt újra bejelentkezel, a törlés megszűnik, és minden úgy marad, ahogy volt.
Ha már nem tud bejelentkezni, írjon nekünk a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül (téma: Fiók és támogatás) a fiókjához tartozó e-mail címről, és töröljük azt Önnek.
Mi kerül törlésre
A 7 nap elteltével töröljük a fiókját és profilját, bejegyzéseit, hozzászólásait, fényképeit, videóit, hangjegyzeteit, albumait, listáit, eseményeit, kedveléseit, szavazatait, követéseit és blokkolásait, bejelentkezési munkameneteit, valamint a kor ellenőrzéshez használt médiát. Az elküldött üzenetek eltávolításra kerülnek a beszélgetéseiből.
Egy pár profilja addig marad meg, amíg az egyik partnernek még van fiókja; csak a távozó partner bejelentkezési és személyes adatai törlődnek.
Mi marad meg
- A moderátorok naplója az Ön fiókjával kapcsolatos intézkedésekről (például kor ellenőrzési döntés vagy tiltás), amely a fiókjára vonatkozik — így a kitiltott tagok nem térhetnek vissza egyszerűen, és így válaszolhatunk a hatóságoknak.
- Másolatok a biztonsági mentésekben, amíg felül nem írják őket.