Usunięcie Konta
Ostatnia aktualizacja: 2026-10-16
Jak usunąć swoje konto
- Zaloguj się do bdsmfamily.com.
- Otwórz Ustawienia › Konto.
- Opcjonalnie: wybierz "Pobierz moje dane", aby zachować kopię swojego profilu, postów, komentarzy, wiadomości i przesłanych plików.
- Wybierz "Usuń konto", wprowadź hasło i potwierdź.
Jesteś wylogowany wszędzie, a usunięcie staje się ostateczne po 7 dniach. Jeśli zalogujesz się ponownie w ciągu tych 7 dni, usunięcie zostanie anulowane i wszystko będzie jak wcześniej.
Jeśli nie możesz się zalogować, napisz do nas przez formularz kontaktowy (temat: Konto i pomoc) z adresu e-mail przypisanego do twojego konta, a my je usuniemy.
Co jest usuwane
Po 7 dniach usuwamy Twoje konto i profil, Twoje posty, komentarze, zdjęcia, filmy, notatki głosowe, albumy, ogłoszenia, wydarzenia, polubienia, głosy, obserwacje i blokady, Twoje sesje logowania oraz media do sprawdzenia wieku. Wiadomości, które wysłałeś, są usuwane z Twoich rozmów.
Profil pary pozostaje, dopóki jeden z partnerów nadal ma konto; usuwane są tylko dane logowania i dane osobowe odchodzącego partnera.
Co jest zachowywane
- Dziennik działań moderatorów dotyczących Twojego konta (na przykład decyzja o sprawdzeniu wieku lub ban), który odnosi się do Twojego konta — aby zbanowani członkowie nie mogli po prostu wrócić i abyśmy mogli odpowiedzieć władzom.
- Kopie w kopiach zapasowych, aż do momentu ich nadpisania.