Ștergerea Contului
Ultima actualizare: 2026-10-16
Cum să îți ștergi contul
- Conectează-te la bdsmfamily.com.
- Deschide Setări › Cont.
- Opțional: alege „Descarcă datele mele” pentru a păstra o copie a profilului tău, postărilor, comentariilor, mesajelor și fișierelor încărcate.
- Alegeți "Șterge contul", introduceți parola și confirmați.
Ești deconectat de peste tot și ștergerea devine definitivă după 7 zile. Dacă te autentifici din nou în acele 7 zile, ștergerea este anulată și totul rămâne ca înainte.
Dacă nu mai poți să te autentifici, scrie-ne prin formularul de contact (subiect: Cont și asistență) de pe adresa de email a contului tău și îl vom șterge pentru tine.
Ce se șterge
După cele 7 zile, ștergem contul și profilul tău, postările, comentariile, fotografiile, videoclipurile, notele vocale, albumele, anunțurile, evenimentele, aprecierile, voturile, urmăririle și blocările tale, sesiunile tale de autentificare și media de verificare a vârstei. Mesajele trimise de tine sunt eliminate din conversațiile tale.
Un profil de cuplu rămâne atâta timp cât un partener încă are un cont; doar datele de autentificare și personale ale partenerului care pleacă sunt șterse.
Ce se păstrează
- Jurnalul moderatorilor cu acțiunile întreprinse asupra contului tău (de exemplu, o decizie de verificare vârstă sau o interdicție), care se referă la contul tău — astfel încât membrii interziși să nu poată reveni pur și simplu și pentru a putea răspunde autorităților.
- Copii în backup-uri, până când acestea sunt suprascrise.